Kuveyt Türk, faizsiz finans sektöründe öncü bir konumda bulunuyor ve bu başarısını bir kez daha Islamic Finance News tarafından verilen 'Türkiye'nin En İyi İslami Bankası' ödülüyle taçlandırdı. Bankanın bu önemli ödülü, faizsiz finans sektörünün en iyilerini belirlemek amacıyla düzenlenen IFN Awards'ta kazanıldı.

Ödül törenine Kuveyt Türk'ten İnsan Kaynakları Grup Müdürü Semih Sel ve Kurumsal İletişim Müdürü Fatih Kamaşoğlu'nun katıldığı belirtiliyor. Kuveyt Türk'ün İnsan Kaynakları Grup Müdürü Semih Sel, bankanın sermaye yapısı ve dinamik yönetim anlayışıyla reel ekonomiyi desteklemeye ve finansmanın büyümesine katkı sağlamaya devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, teknoloji ve inovasyona odaklı projeleriyle sadece katılım finans alanında değil, tüm finans sektöründe birçok ilke imza attıklarını belirtti.

Sel, uluslararası alanda elde ettikleri başarıların değerli olduğunu ifade ederek, bu ödülün, Kuveyt Türk'ün yenilikçi yaklaşımları ve katılım finans ilkelerine olan bağlılığının bir göstergesi olduğunu dile getirdi. Ayrıca, bu başarının tüm çalışanlar ve müşterilerin özverili çabalarının bir sonucu olduğunu vurguladı. Sel, yenilikçi bir yaklaşımla katılım finansın geleceğini şekillendirme ve müşterilere dünya çapında en ileri teknolojileri sunarak hayatlarını kolaylaştırma konusundaki kararlılıklarının devam edeceğini belirtti