Alım yapılacak iller şunlardır: Afyon (Bolvadin ve Emirdağ), Ağrı (Doğubayazıt), Antalya (Kaş, Kemer, Korkuteli, Manavgat ve Merkez), Artvin (Merkez), Aydın (Bozdoğan), Bursa (İznik ve Mustafakemalpaşa), Çankırı (Çerkeş ve Ilgaz), Denizli (Acıpayam ve Buldan), Gaziantep (Nurdağı), Hakkari (Yüksekova), Kayseri (Merkez ve Pınarbaşı), Kırşehir (Kaman), Manisa (Demirci, Sarıgöl ve Saruhanlı), Muğla (Bodrum, Köyceğiz, Marmaris ve Merkez), Muş (Merkez), Nevşehir (Ürgüp), Niğde (Merkez), Sinop (Ayancık), Tokat (Merkez), Şanlıurfa (Siverek), Van (Merkez), Şırnak (Silopi), Ardahan (Merkez).

Son başvuru tarihi 28 Ocak 2024'tür.

Pozisyon: Memur (Memur pozisyonundaki kişiler, şubelerde çalışacak olup gişe, operasyon, satış, kredi gibi temel bankacılık hizmetlerinin sunulmasında görev alırlar).

Eğitim durumu: Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olmak.

Yaş: 28 Ocak 2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (28 Ocak 1994 sonrasında doğmuş olanlar başvurabilecektir.)

Askerlik durumu: Askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da 2025 Şubat ayına kadar tecil ettirmiş olmak.

İkamet şartı: İlanda belirtilen ilçelerde ikamet ediyor olmak. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Sınav süreci:

  1. Genel Yetenek Sınavı (Sınav online yapılacaktır).
  2. Yetkinlik Bazlı Mülakat.

Not: Daha önce Bankanın düzenlediği Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarında en fazla 2 kez başarısız olanlar ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız olanlar başvuramaz.

BAŞVURU:https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/anadolu-memur-alimi-2024MAS2